Interieurprojecten

Bent U uitgekeken op uw huidige interieur en op zoek naar een frisse nieuwe wind? Misschien moet die ene bank eens een keer opnieuw gestoffeerd worden of die oude lampenkap heeft zijn beste tijd gehad. Op zolder staat nog steeds een leuk schilderij wat nu met een nieuwe lijst weer helemaal actueel is. Of het nou gaat om een kleine verandering of een geheel nieuwe aanpak van uw interieur, wij kunnen alles voor u verzorgen.

Wij beschikken over actuele collecties van schitterende stoffenhuizen en leveranciers van behang, verf, tapijten, meubelstoffen, gordijnstoffen, lampen, lampenkappen en zitmeubelen. Op afspraak kunnen wij samen met U uw wensen bekijken, stalen inzien en op locatie tot een geheel ontwerp komen. Wij maken een begroting en een plan van aanpak. Wat wij niet in huis hebben brengen wij onder bij een gespecialiseerde collega.
Onze geschenken voor in huis en op de tafel zijn onderdelen uit collecties van heel bekende merken. Zo is te denken aan Emma Bridgewater en Mathew Rice, Faïencerie de Gien, Mulberry, bestekken van Sabre Paris, Etro Home, Sia Home Fashion, Crabtree and Evelyn, scheercollecties van Edwin Jagger, placemats en coasters van Pimpernel, Ihr servetten, Caspari schrijfwaren en servetten, kaartencollecties oa Bekking en Blitz, boeken van Terra en Lannoo, tafelkleden van Le Jacquard Francais en Garnier Thiebaut, delicatessen van Cottage Delight en nog veel heel veel meer.
Te veel om op te noemen dus neem vooral de tijd om een keer door onze winkel te neuzen, overal staat iets en alles in op goede staat en kwaliteit.
Onze winkel is gespecialiseerd in het combineren van oude en antieke gebruiksgoederen en meubelen met moderne hedendaagse stijlen. Te denken valt aan een hele strakke glazen voet met een handgemaakte kap van Mulberry of Etro. Alles is mogelijk en omdat alles handwerk is kan het volledig aangepast worden aan uw wensen en dat voor een redelijke concurrerende prijs. Een oude vorm stoel kan er heel leuk uitzien in een hele moderne glanzende stof en ademt durf en sportiviteit. Of juist een hele strakke kille vorm kan speels en romantisch worden door een landelijke stoffering.
Via Via is al jaren bekend om de grote collectie antieke en oude gebruiksvoorwerpen in hout en kristal, verzilverd en zilver. Wij verzamelen houten miniatuurkastjes, bronzen beeldjes, inktpotjes, Wilhelmina en ruit geslepen glazen, boekensteunen, boekenschuiven en houders, lepeldoosjes, karaffen in soorten en nog heel veel meer.